Man kan sagtens arbejde sammen, uden at samarbejde!

Teamudvikling

Det, vi ofte oplever i virksomheder, vi kommer ud i, er, at medarbejderne her har travlt, og har det primære fokus på egen afdeling – men at alle ønsker et øget samarbejde på tværs. Denne erkendelse kan være med til at igangsætte en intern proces, hvor uudnyttede ressourcer og arbejdsglæde bliver frigjort i virksomheden. Med udgangspunkt i et konkret mål, sammensætter vi et teamudviklingsforløb, der passer til dit behov. Det kan være lige fra en sjov eftermiddag i naturen som opvarmning til firmafesten, over det mere teoretiske teamudviklingsforløb,  som afholdes indendørs for f.eks. en ledergruppe – eller til den helt store oplevelsestur i DK eller udlandet, hvor vi er sammen i 2-3 døgn, og hvor I virkelig lærer hinanden at kende.

Ligegyldig hvilken model, der skal anvendes, vil vi altid foretage en behovsafdækning sammen med kunden, så vi sikrer en succesfuld teamaktivitet, der bringer teamet tættere på det ønskede mål.

Er du nysgerrig på at høre mere om hvordan vi arbejder med f.eks. Ledergruppeprocesser, TEAMprocesser på tværs af organisationen, outdoorarrangementer eller andet, så kontakt os gerne på mail@retailcc.dk . Vi mødes over en kop kaffe, og hvis begge parter er indstillet på det, laver vi et uforpligtende tilbud til dig- der passer til din virksomhed!