Kontakt os

Har du spørgsmål til RCC, ønsker du at mødes med os, har du kommentarer eller andet, så er du meget velkommen til benytte kontaktformularen herunder.

Du er også velkommen til at kontakte en af os direkte.

  Hvem er Mikkel?

  Mikkel ejer 50% af RCC, får strategier til at leve ude i virksomhederne via stor fortrolighed og tillid til både medarbejdere og ledere. Med baggrund fra detailhandlen, hvor han har været på gulvet i forskellige salgs- og ledelsesjob, underviser Mikkel som konsulent indenfor salg, ledelse, service og arbejdsglæde. Mikkel formår at skabe et rum med stor grad af åbenhed og forandringsparathed hos den enkelte deltager.

  Hvem er Camilla?

  Camilla er den bundsolide motor i RCC, som sørger for, at dagligdagen kører, og at kvaliteten er i top – uagtet om det handler om interne procedurer, kontakten med kunderne eller at holde sikkert fast i tovenden på alle de projekter, som RCC er involveret i. Hendes skarpe tilgang, analytiske hjerne og imødekommende sind gør hende til en værdsat samarbejdspartner hos mange af RCC´s kunder. Ofte er det hende, der spotter, hvad der skal ske før og efter kursusaktiviteterne, og får sat det i spil hos virksomheden. Camilla spiller altså en stor rolle i at få strategierne til at leve i virkeligheden.

  Hvem er Klaus?

  Klaus ejer 50% af RCC, og jonglerer med både lederudvikling, medarbejderudvikling og teamudvikling. Han sætter en ære i, at der leveres kvalitet, der skaber en forandring i hverdagen, så det giver mening for virksomheden at investere i en konsulent. Klaus´ store erfaring gør, at han med udgangspunkt i den lagte plan, nemt navigerer i kaos og forandring, hvor han sikkert har kurs mod målet. Med energi og godt humør får Klaus strategier til at leve ude i virksomhederne.

  Rie

   Rie Valbak Schmidt

  rie@retailcc.dk

  +45 2362 4739

  Hvem er Rie?

  Rie er særligt skarp inden for kommunikation og administration. Hun er ansvarlig for planlægning og koordinering, og hjælper med at finde enkle løsninger på kringlede problemstillinger.
  Rie bruger sin viden om sprog og formidling til at skabe præcise budskaber og klare rammer. Det er også hende du skal have fat i, når det drejer sig om grafisk design, markedsføring og medier.
  Sammen med Camilla er hun med til at gøre det nemt, at være vores kunder.

  Find os i Aarhus V

  WORKSPACE, Haslegårdsvej 8-12
  8210 Aarhus V