Kontakt os

Har du spørgsmål til RCC, ønsker du at mødes med os, har du kommentarer eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail@retailcc.dk eller via kontaktformularen herunder.

Du er også velkommen til at kontakte en af os direkte.

Beskrivelse

Mikkel ejer 50% af RCC, får strategier til at leve ude i virksomhederne via stor fortrolighed og tillid til både medarbejdere og ledere. Med baggrund fra detailhandlen, hvor han har været på gulvet i forskellige salgs- og ledelsesjob, underviser Mikkel som konsulent indenfor salg, ledelse, service og arbejdsglæde. Mikkel formål at skabe et rum med stor grad af åbenhed og forandringsparathed hos den enkelte deltager.

Beskrivelse

Camilla er den bundsolide motor i RCC, som sørger for, at dagligdagen kører, og at kvaliteten er i top – uagtet om det handler om interne procedurer, kontakten med kunderne eller at holde sikkert fast i tovenden på alle de projekter, som RCC er involveret i. Hendes skarpe tilgang, analytiske hjerne og imødekommende sind gør hende til en værdsat samarbejdspartner hos mange af RCC´s kunder. Ofte er det hende, der spotter, hvad der skal ske før og efter kursusaktiviteterne, og får sat det i spil hos virksomheden. Camilla spiller altså en stor rolle i at får strategierne til at leve i virkeligheden.

Beskrivelse

Klaus ejer 50% af RCC, og jonglerer med både lederudvikling, medarbejderudvikling og teamudvikling. Han sætter en ære i, at der leveres kvalitet, der skaber en forandring i hverdagen, så det giver mening for virksomheden at investere i en konsulent. Klaus´ store erfaring gør, at han med udgangspunkt i den lagte plan, nemt navigerer i kaos og forandring, hvor han sikkert har kurs mod målet. Med energi og godt humør får Klaus strategier til at leve ude i virksomhederne.

Beskrivelse

Caroline har på universitetet lært en masse om kommunikation og strategier – og hun får teorien til at blive til praksis, når hun arbejder. Så når der skal arbejdes med sociale medier, hjemmesiden, pressemeddelelser eller anden form for ekstern kommunikation, så er det Caroline, der fikser det. Caroline bruger viden fra sin store kommunikative værktøjskasse på RCC´s egne medier, men i kombination med hendes JA-hat får flere af RCC´s kunder nyder godt af hendes færdigheder, og dermed får løst enkeltopgaver af hende. På den måde skaber teorierne værdi, og flytter på virkeligheden.

Find os i Lystrup

Skæringvej 90
8520 Lystrup