Kontakt os

Har du spørgsmål til RCC, ønsker du at mødes med os, har du kommentarer eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail@retailcc.dk eller via kontaktformularen herunder.

Du er også velkommen til at kontakte en af os direkte.

Hvem er Mikkel?

Mikkel ejer 50% af RCC, får strategier til at leve ude i virksomhederne via stor fortrolighed og tillid til både medarbejdere og ledere. Med baggrund fra detailhandlen, hvor han har været på gulvet i forskellige salgs- og ledelsesjob, underviser Mikkel som konsulent indenfor salg, ledelse, service og arbejdsglæde. Mikkel formål at skabe et rum med stor grad af åbenhed og forandringsparathed hos den enkelte deltager.

Hvem er Camilla?

Camilla er den bundsolide motor i RCC, som sørger for, at dagligdagen kører, og at kvaliteten er i top – uagtet om det handler om interne procedurer, kontakten med kunderne eller at holde sikkert fast i tovenden på alle de projekter, som RCC er involveret i. Hendes skarpe tilgang, analytiske hjerne og imødekommende sind gør hende til en værdsat samarbejdspartner hos mange af RCC´s kunder. Ofte er det hende, der spotter, hvad der skal ske før og efter kursusaktiviteterne, og får sat det i spil hos virksomheden. Camilla spiller altså en stor rolle i at få strategierne til at leve i virkeligheden.

Hvem er Klaus?

Klaus ejer 50% af RCC, og jonglerer med både lederudvikling, medarbejderudvikling og teamudvikling. Han sætter en ære i, at der leveres kvalitet, der skaber en forandring i hverdagen, så det giver mening for virksomheden at investere i en konsulent. Klaus´ store erfaring gør, at han med udgangspunkt i den lagte plan, nemt navigerer i kaos og forandring, hvor han sikkert har kurs mod målet. Med energi og godt humør får Klaus strategier til at leve ude i virksomhederne.

Hvem er Line?

Line er vores nyeste skud på stammen og er uddannet markedsføringsøkonom og har et halvt års erfaring i branchen. Derudover har Line en baggrund som frisør, og har derfor både topskarpe kompetencer indenfor kundekontakt og markedsføring. Line bliver vores tovholder på alt SoMe og hjemmeside samt optimering af videomateriale og opstart af nyhedsbrev.

Find os i Aarhus V

WORKSPACE, Haslegårdsvej 8-12
8210 Aarhus V