KUNDEUDTALELSE | HOBRO EFTERSKOLE

”Et inspirerende og lærerigt samarbejde”
Alle vores medarbejdere har fået foretaget DiSC-typetest ved ansættelsen og har så ikke brugt det efterfølgende. Vi havde derfor brug for at få genopfrisket hvad DiSC går ud på, hvordan vi kan bruge det og hvad siger det om vores adfærd.

Vi har haft en dag sammen med Mikkel og alle medarbejderne, hvor det blev genopfrisket. Der var et godt mix mellem teori og praktiske øvelser.

Et værktøj der kan bruges i praksis!
Vi har efterfølgende oplevet at medarbejderne i den grad bruger deres profiler, både i forhold til egne behov og i forhold til samarbejde med andre. Samtidigt er der kommet en bevidsthed om hvilke behov ens kolleger har i forhold til f.eks. nye ideer, planlægning af opgaver og samarbejde om projekter.

Vi har hele vejen igennem haft et fantastisk samarbejde med Mikkel. Mikkel er god til at afkode og forstå vores behov og har været god til at udfordre os, og til sidst sammensætte et godt forløb.

Jeg vil absolut ikke betænke mig i forhold til at bruge Mikkel igen i en anden relevant sammenhæng og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Vibeke Riis Jakobsen, Viceforstander

Leave a Reply