KUNDEUDTALELSE – HOBRO IK

RCC har hjulpet Hobro IK til at gå i den samme retning alle mand: ”Vi har været meget siloopdelte og de ”vægge” har vi brudt ned. Der er altid nogle emner som er svære at tale om, men Mikkel har lagt en rigtig god plan på hvordan vi får snakket om tingene. Både med ord og øvelser”.

Udbyttet af dette var heller ikke til at tage fejl af: ”Når vi selv har været med til at bestemme noget, så er vi ALLE enig om, at det er den vej vi skal gå. Når vi sidder i vores interne møder, kan vi godt finde på at sige ”hvad var det nu lige vi aftalte” i vores møder med RCC”.

”Vi har et fantastisk samarbejde med RCC. Mikkel er vellidt af alle i organisationen og han er god til at se tingene fra alles sider. Den rejse vi er på, er vi glade for han hjælper os med.”

”Vi vil anbefale RCC og give dem kæmpe ros. Det er vigtigt for os at det ikke er en basis pakke vi har købt. Jeg har holdt nogle gode snakke med Mikkel, hvor vi i fællesskab har snakket om hvad vi skal have ud af vores møder. Dejligt at vi bliver hørt og at RCC kigger deres kunder i øjenhøjde – Tusind tak for det.”

Thomas Korsgård Maribo, HOBRO IK

Leave a Reply