Vi kan meget selv, men sammen er vi bedre

Der er ting, vi er rigtig gode til, og så er der ting, som vi bliver endnu bedre til, når vi samarbejder med andre.
Derfor har vi valgt at arbejde sammen med andre gode mennesker, der ligesom os, også brænder for udvikling af mennesker og organisationer.

Typisk har vores gode samarbejdspartnere deres eget firma, ligesom vi har, og så hjælper vi hinanden med at levere kvalitetsprodukter, der harmonerer med RCC’s værdier og metoder. På den måde kan vi agere fleksibelt, løse både store og små opgaver samt være sikre på, at vi trækker på gode kompetencer, vi står inde for.

Alt det sikrer vores kunder det bedst mulige produkt, og gør os i stand til at levere en fullservice pakke – hvor der er sammenhæng og kongruens i hele leveringen.

Når vi tilbyder forløb indenfor salg-, service- og ledelsesudvikling, samarbejder vi blandt andet med følgende konsulenter og virksomheder.

Mød Rene

Når Rene er på scenen med fx leder- og salgstræning og teambuilding, serveres træningen med humor og kvalitet. Renes store viden kommer fra tiden som leder i detail-handlen, kursusleder på en uddannelsesinstitution og som udviklings-konsulent med masser af timer på gulvet.

René Sandager Sørensen

Mød Stig

Stig har i mange år begejstret og beriget virksomheder og deres medarbejdere med alt fra salg, ledelse, strategi m.m. Stig har en teoretisk baggrund og kombineret med personlighed og stor praksisindsigt, skaber han rum for læring, som man har lyst til at tage med hjem og anvende.

Stig Toftgaard

Mød Kristine

Kristine bringer skarpe, præcise og dokumenterede metoder til bordet, og er på den måde med til strategisk at flytte virksomheder med sin entusiastiske og involverede tilgang. Skal sælgerne have et skub, skal lederne have en proces, skal bestyrelsen have en provokation – så leverer Kristine det.

Kristine Hejgaard

Mød Henrik

Henrik har det sorte bælte i personprofilsystemer, både som udvikler og superbruger. Denne viden bruger han til dels i sit arbejde med at udvikle organisationer i DK og udland. Henrik hjælper også gerne andre konsulenter og ledere til at bruge det i dagligdagen.

Henrik Gårde Michelsen

Mød Christina

Christina har ild i øjnene, når hun passioneret snakker om service og salg – uanset om det er ledere eller medarbejdere hun snakker om og med. Med udgangspunkt i egen erfaring fra Horesta og retail øser hun ud af sin viden og energi, og får tingene til at ske i virkeligheden.

Christina Brinks

Mød Line

Line har de sidste mange år arbejdet med udvikling af mennesker, og har specifikke kompetencer, når det drejer sig om trivsel, kultur og det gode match mellem virksomhed og medarbejder. Rekruttering og medarbejderudvikling både strategisk og operationelt, er de områder hun har arbejdet med de seneste 15 år.

Line Østergaard Tranholm

Mød Ole

Ole har mere end 20 års erfaring med at træne enkeltpersoner, teams og organisationer i at skabe de forandringer der skal til, for at strategi bliver til handling. Ole tror på, at når mennesker trives, følger resultaterne med – Positive mennesker skaber positive resultater.

Ole Stenholt