Kundeudtalelse Mariagerfjord Kommune

RCC har i Mariagerfjord Kommune løst en opgave, der gik på at skabe sammenhold i en ny stab bestående af 120 medarbejdere.

”Ligeledes har vi brugt RCC’s altid oplagte konsulent og ejer Mikkel Pii, til at facilitere vores arbejde med trivselsundersøgelsen i de pågældende afdelinger. Vi har fået nogle helt konkrete små værktøjer, som medarbejderne kan bruge, når vi taler øget trivsel og forståelse for hinandens forskelligheder.”

Ifølge afdelingsleder Morten Overgaard, forstår Mikkel at koble nogle simple teorier på hverdagens udfordringer, og på en sjov og humoristisk måde gør det, at medarbejderne kan huske de små greb, som giver mere trivsel og glæde i hverdagen. Det foregår med jordnære eksempler, og Mikkel er ikke bange for at sætte sig selv i spil.

”Vi kan mærke i afdelingerne, når vi har været sammen med Mikkel. Det driver ned af væggene med go’ stemning og arbejdsglæde, hvilket jeg også er sikker på kan måles på bundlinjen. ”

Samarbejdet med RCC er gået godt og det lykkedes at iscenesætte dagen ud fra de ønsker, der var til udbyttet: ”Jeg oplever at RCC er gode til at tilpasse oplægget løbende til deltagerne, så vi får alle med i mål.”

”Jeg vil helt sikkert anbefale alle et forløb med RCC og Mikkel Pii. Det giver øget arbejdsglæde, bedre trivsel og uden tvivl mere overskud både menneskeligt og økonomisk”

Morten Overgaard, Afdelingsleder

Leave a Reply