Er du online – eller stadig på vej?

E-learning

Nogle kompetencer læres bedst face to face, mens andre sagtens kan formidles via E-learning. Det kan være en både rationel og effektfuld læringskanal, og fungerer som et godt supplement til de traditionelle kurser og træninger.

Digital træning understøtter i høj grad vores tænkning om, hvordan vi sammen skaber det største udbytte af kurser og uddannelser, og sikrer at fastholde en positive forandring, når forløbet med konsulenten er slut.

Vi tænker altid før, under og efter som én helhed, og her kan E-learning eller digital undervisning være det helt perfekte værktøj.

Vi laver online undervisning via fx Teams, hvor den klassiske klasseundervisning er transformeret til et digitalt undervisningsrum. Vi har også mulighed for at samarbejde med eksterne tekniske leverandører af E-learning systemer.

Sammen vil vi definere behovet, og finde den bedste løsning for jer!

Kontakt os

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan vi arbejder med digital træning og E-Learning som understøttende værktøj til vores øvrige uddannelser, så kontakt os på mikkel@retailcc.dk eller klaus@retailcc.dk.

Vi mødes over en kop kaffe, og hvis det ønskes, laver vi et uforpligtende tilbud til dig – der passer til din virksomhed!