Man kan sagtens arbejde sammen uden at samarbejde!

Teamudvikling

Det vi ofte oplever i virksomheder, vi kommer ud i, er, at medarbejderne har travlt, og har det primære fokus på egen afdeling – men at alle ønsker et øget samarbejde på tværs.

Denne erkendelse kan være med til at igangsætte en intern proces, hvor uudnyttede ressourcer og arbejdsglæde bliver frigjort i virksomheden.

Med udgangspunkt i et konkret mål, sammensætter vi et teamudviklingsforløb, der passer til virksomhedens eller afdelingens behov.
Det kan være alt lige fra en sjov eftermiddag i naturen som opvarmning til firmafesten, over det mere teoretiske teamudviklingsforløb, som afholdes indendørs for fx en ledergruppe, til den helt store oplevelsestur i DK eller udlandet, hvor vi er sammen i 2-3 døgn, og hvor I virkelig lærer hinanden at kende, og styrker fællesskabet, sammenholdet og teamfølelsen.

Uanset hvilken model, der skal anvendes, vil vi i fællesskab altid foretage en behovsafdækning, så vi sikrer en succesfuld teamaktivitet, der bringer teamet tættere på det ønskede mål.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at høre mere, om hvordan vi arbejder med blandt andet Ledergruppeprocesser, teamprocesser på tværs af organisationen, outdoorarrangementer eller andet, så kontakt os gerne på mikkel@retailcc.dk eller klaus@retailcc.dk.

Vi mødes over en kop kaffe, og hvis begge parter er indstillet på det, laver vi et uforpligtende tilbud til dig – der passer til din virksomhed!