Hvis salg er et håndværk, kan dine sælgere så håndtere både værktøjer og kunderelationer?

Salgstræning og -udvikling

Der stilles store krav til sælgere i dagens Danmark. Det handler om at lave et troværdigt og værdiskabende salg, som begge parter værdsætter. Det kræver meget af den enkelte sælger, der både skal være dygtig til at skabe relationer, have økonomisk fokus, være målorienteret og kunne udfordre sin kunde, så der skabes en god købsoplevelse.

Alle sælgere besidder en eller flere af disse egenskaber, og sammen med RCC kan sælgeren finde endnu mere potentiale frem – og lære at anvende det i praksis.

Så uanset om det handler om at få justeret hele salgskulturen, at give salgscoaching til udvalgte sælgere, gennemføre salgskurser eller det skal være salgscoaching i butikken i åbningstiden – så har vi gode erfaringer med det, og vil gerne dele ud af dem.

Kontakt os

Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi arbejder med blandt andet salg gennem relationer, salgskurser for nye og erfarne sælgere, salgstræning på gulvet, individuel salgscoaching eller andet, så kontakt os gerne på mikkel@retailcc.dk eller klaus@retailcc.dk.

Vi mødes over en kop kaffe, og hvis begge parter er indstillet på det, laver vi et uforpligtende tilbud til dig – der passer til din virksomhed!