Fylder dine ledere skjorten ud – eller skal den skræddersyes?

Lederudvikling

Ledere der udvikles, er også i stand til at udvikle mennesker omkring dem selv. Det flytter virksomheder, og får strategierne til at leve.

Skal der ske forandringer i virksomheden? Ja, så er der ingen vej udenom lederen som et naturligt omdrejningspunkt. Det gælder uanset, om der er 2 eller 20 medarbejdere, som refererer til lederen.

Ledelsesopgaven skal tages seriøst, og lederens adfærd smitter i hele organisationen – op, ned og hen!

Derfor arbejder vi både med lederen på individuelt niveau og i en gruppemæssig sammenhæng. Vi tilpasser forløbet alt efter, hvad opgaven kalder på. Det væsentlige er, at vi rammer den rigtige løsning, og arbejder sammen med lederne mod et fælles, strategisk mål.

Vejen dertil kan være belagt med lederkurser, længerevarende lederforløb eller ledersparring. Det præcise indhold skræddersyes efter virksomheden og ledernes mål.

Kontakt os

Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan vi arbejder med f.eks. Forandringsledelse, Salgsledelse, Akademiuddannelser, Projektledelse, Effektiv Ledelse eller andet, så kontakt os på mikkel@retailcc.dk eller klaus@retailcc.dk.

Vi mødes over en kop kaffe, og hvis begge parter er indstillet på det, laver vi et uforpligtende tilbud – der passer til din virksomhed!