Hvem er Mikkel?

Mikkel er medejer og partner af RCC siden 2011. Mikkel er eminent til at få strategier til at leve ude i virksomhederne via stor fortrolighed og tillid til både medarbejdere og ledere. Med baggrund fra detailhandlen, hvor han har været på gulvet i forskellige salgs- og ledelsesjob, underviser Mikkel som konsulent indenfor salg, ledelse, service og arbejdsglæde. Mikkel formår at skabe et rum med stor grad af åbenhed og forandringsparathed hos den enkelte deltager.

Hvem er Klaus?

Klaus er medejer og partner af RCC siden 2011 og jonglerer med både lederudvikling, medarbejderudvikling og teamudvikling. Han sætter en ære i, at der leveres kvalitet, der skaber en forandring i hverdagen, så det giver mening for virksomheden at investere i en konsulent. Klaus´ store erfaring gør, at han med udgangspunkt i den lagte plan, nemt navigerer i kaos og forandring, hvor han sikkert har kurs mod målet. Med energi og godt humør får Klaus strategier til at leve ude i virksomhederne.

Hvem er Jesper?

Jesper blev medejer og partner i 2023 i RCC, efter lang tids samarbejde. Jesper elsker det gode salgsarbejde og ledelse, samt brænder for at både virksomheder, ledere og medarbejdere får succes med at skabe ”det gode salg” og den gode kundeoplevelse. Jesper kan med sin gode tilgang få skabt en positiv salgskultur, resultat- og menneskeorienteret ledelse, der skaber værdi – for både leder og medarbejder.

Hvem er Camilla?

Camilla er den bundsolide motor i RCC, som sørger for, at dagligdagen kører, og at kvaliteten er i top – uagtet om det handler om interne procedurer, kontakten med kunderne eller at holde sikkert fast i tovenden på alle de projekter, som RCC er involveret i. Hendes skarpe tilgang, analytiske hjerne og imødekommende sind gør hende til en værdsat samarbejdspartner hos mange af RCC´s kunder. Ofte er det hende, der spotter, hvad der skal ske før og efter kursusaktiviteterne, og får sat det i spil hos virksomheden. Camilla spiller altså en stor rolle i at få strategierne til at leve i virkeligheden.

Hvem er Anne-Sofie?

Anne-Sofie er særligt skarp inden for kommunikation, digitalisering, internationalisering og administration. Hun er skarp på koordinering og formidling, og hjælper med at finde enkle løsninger på kringlede problemstillinger. Anne-Sofie har en baggrund som Politisk Konsulent og Projektkoordinator, og bruger desuden sin viden fra Europæiske Studier, sprog og kultur til at skabe præcise budskaber og klare rammer. Anne-Sofie spiller altså en stor rolle i at få strategierne til at leve.

Find os i Aarhus V

WORKSPACE, Haslegårdsvej 8-12
8210 Aarhus V