Vores sortiment

Fyld gerne kurven, du kan altid sætte det på plads igen.

Vores sortiment består både af mærkevarer, private labels og custommade products – ofte sammensat i en skøn harmoni, der passer til den enkelte virksomheds behov og udfordring.

Vi er altid klar til at lave et produkt, der passer til lige netop DIN virksomhed og den aktuelle situation. Vi tror ikke på at ”one size fits all”, og derfor er det heldigt, at vi er vilde med at udvikle det helt rigtige produkt til hver enkelt virksomhed.

RCC har valgt at arbejde med uddannelse og udvikling – og det forpligter i forhold til kvalitet og at følge med tidens trends. Tingene går stærkt i vore kunders brancher, og vi er derfor klar til at hjælpe med at ændre kursen, og sætte sortimentet sammen på en ny måde – fra dag til dag, og fra sæson til sæson.

Vi arbejder altid med vores kunder i en tæt dialog, så vi sikrer gode resultater, der kan ses på bundlinjen – ellers er det lige meget!

Individuelt indhold og skarpe metoder

I forbindelse med en udviklingsaktivitet indgår vi altid en dialog om indhold og metodevalg, og tager derfor udgangspunkt i en række spørgsmål, som kunne være:

  • Hvad vil I opnå – hvornår er aktiviteten en succes?
  • Hvad passer til jeres kultur?
  • Hvordan omsætter vi kurser og uddannelse til konkret adfærd?
  • Hvordan understøtter vi strategien i virksomheden?
  • Hvordan håndterer vi forandringen i fællesskab – modstand og katalysatorer?
  • Hvordan får vi størst udbytte af de investerede ressourcer?
  • Hvem har hvilke roller – og hvordan leverer vi de roller undervejs?
  • Hvem skal fastholde processen, når konsulenten er væk igen?

Derudover tilbyder vi også en række analyseværktøjer, blandt andet DISC profiler, Garudaprofiler, 360 graders feedback og Situationsbestemt Ledelse (SL), som kan være med til at fremskynde den proces, RCC typisk arbejder ud fra.

Finansieringsmuligheder

Virker et udviklingsforløb som en stor post i regnskabet? Vi har stor erfaring med at søge medfinansiering via for eksempel erhvervshusene, kompetencefonde eller lignende. Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne for netop din virksomhed.